• 0px
  • -960px
  • -1920px
  • -2880px
  • -3840px
  • -4800px

Laat Puckstudio uw bruidsnagels verzorgen!

Straal van top tot teen..

Gefeliciteerd! U gaat trouwen!


U heeft wellicht alles al geregeld: de jurk, de locatie, misschien al een proefkapsel gehad? Nu nog mooie en goed verzorgde bruidsnagels én handen!

Uw nagels spelen een belangrijke rol op de mooiste dag van uw leven! Hoe belangrijk? Wat dacht u van het maken van foto's van de ringen, het boeket, het tekenen van de akte, het aansnijden van de taart. U leest het al. Uw nagels zijn minstens zo belangrijk! 

Je kan tijdens de afspraak een foto van je jurk meenemen zodat we kunnen kijken wat het mooiste is.
Een mooi steentje een fijne nailart of een glittertje.. We nemen alles door. 
Vaak wordt voor een french manicure gekozen, maar je kan ook voor een egale kleur kiezen. Heb je een kleuraccent in je jurk? Dan kun je die wellicht op je nagels terug laten komen. We bespreken het allemaal.
Zo kunnen we samen mooie nagels maken!

Het is belangrijk dat u uw nagels voor de grote dag van te voren goed verzorgd. Het is niet 'even' de nagels laten doen,omdat je gaat trouwen! Nee! Op de grote dag moet alles perfect zijn. Geen velletjes bij uw nagelriemen, geen rood geirriteerde plekjes. Dat zou jammer zijn.
Begin ruim van te voren goed uw nagels te verzorgen met nagelriemolie, handcreme en neem eens een manicurebehandeling. Verwen uzelf, en een beetje ontspannen tijdens de voorbereidingen is ook belangrijk!

Vervolgens kunt u uw nagels 1 tot 2 dagen voor de grote dag laten verzorgen zodat u op de mooiste dag van uw leven mooie nagels heeft zoals u ze graag wilt. 

Puckstudio kan ook uw bruidsmake-up verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Ik adviseer u graag en bijna alles is bespreekbaar. 

Meer informatie? Neem dan contact op met Puckstudio uit Stadskanaal.