• 0px
  • -960px
  • -1920px
  • -2880px
  • -3840px
  • -4800px

Dé ultieme CND Shellac Power Partner!

CND Brisa Lite Smoothing Gel!

Uw natuurlijke nagels STERK & LANG! 


Wat is Brisa Lite Smoothing Gel?
Brisa Lite smoothing gel is een soakable gel die beter, gemakkelijker en veiliger voor de nagels is.
De BLSG is een makkelijk te verwijderen gellaagje die perfectioneert en maakt het nageloppervlak glad.
Te gebruiken vóór CND Shellac en het zal het dragen van prachtige gekleurde nagels verlengen naar 3 weken!

Je kan Brisa Lite Smoothing Gel vergelijken met een primer die je gebruikt onder je foundation om je make-up perfect aan te brengen!

Kan iedereen Brisa Lite Smoothing Gel gebruiken?
Ja! Dat kan!

Brisa Lite Smoothing Gel is ideaal voor dames die worstelen om Shellac aan te brengen op zwakke of buigbare nagels. Brisa Lite Smoothing kan worden toegepast onder Shellac voor het verkrijgen van extra stevigheid. 
Brisa Lite biedt u drie weken perfectie. Deze Smoothing Gel geeft u voldoening en zelfvertrouwen door het creëren van een mooie set perfect natuurlijk ogende nagels.

De moderne vrouw van vandaag heeft vaak onvolmaakte nagels of zijn resistent aan het hebben van traditionele acryl of gel nagels daar deze vaak nog pijnlijk en moeilijk te verwijderen zijn. Het is en blijft voor de professional een uitdaging om deze nagels er natuurlijk uit te laten zien. Brisa Lite verandert dit alles. Brisa Lite is ontwikkeld door gebruik te maken van de bekende Brisa Gel formule. De taaiheid en duurzaamheid in combinatie met de Shellac verwijderingstechnologieën maken van Brisa Lite iets unieks. Deze nieuwe technologie geeft de nagel een langere houdbaarheid en geeft daarnaast veel flexibiliteit.