• 0px
  • -960px
  • -1920px
  • -2880px
  • -3840px
  • -4800px

# Verhoging prijzen 

Lieve klanten,

Door prijsstijging van de producten binnen CND ben ik genoodzaakt de prijzen te verhogen. Ik heb gekeken of ik de prijzen zo kon laten als ze waren, maar helaas is dat voor mij niet te doen.
Vanaf 1 april 2015 zullen de prijzen verhoogt* worden met €2,50.
Op de prijslijst staan de oude, met daarachter de prijzen per 1 april. 

Bedankt voor uw begrip,

Lieve groet Nathalie

*Dit is de eerste prijsverhoging in 5 jaar.# Koningsdag!
 


# Certificaat!

Erkend Shellac Salon

Dinsdag 7 januari vertrok ik vroeg richting het zuiden van het land. Ik had een afspraak op het hoofdkantoor van CND. Hier worden alle opleidingen/cursussen/workshops gegeven en is het een walhalla voor de Shellac liefhebber. Moi! 

Vorig jaar ben ik hier in mijn eigen salon door een consulente van CND gecontroleerd of ik volgens de norm van CND werkte. Dat deed ik en werd toen al gecertificeerd salon.
Maar CND heeft haar beleid wat verandert en willen graag dat een CND Education & Shellac Ambassador een beoordeling geeft en kan zien dat je werkt volgens het CND Protocol.

En zo geschiedde.. Debbie heeft mij gistermiddag in het zonnige Son mijn certificaat overhandigt! 'Erkend Shellac Salon' Klinkt goed toch? En het mooie is.. Als ik naar Amerika vertrek ben ik dat nog steeds! ;-) Dat ga ik natuurlijk niet doen, want ik vind het hier veel te leuk!
Natuurlijk wist ik hoe de producten te gebruiken, maar wat fijn om even weer wat nieuwe tips & trics te horen. Je wordt er altijd weer wijzer van! En daar gaat het om!

 
Wellicht tot snel in de salon!
Liefs, x
Nathalie

# Puckstudio te Stadskanaal gooit het roer om!

De balans opmaken..

In 2014 gaat er het eea veranderen. Na jaren lang heel veel diverse behandelingen te hebben gegeven in de salon heb ik het roer omgegooid en ga ik me vanaf 1 januari richten op de natuurlijke nagels!

Dit heeft natuurlijk wel even het nodige denkwerk gekost, want doe ik er goed aan om te stoppen met het zetten van kunstsystemen?*
En uiteraard ga ik niet over 1 nacht ijs en heb dit een geruime tijd aangekeken en ik denk dat ik kan zeggen dat ik mijn keuze de juiste vindt.
Er is zo ontzettend veel vraag naar het behandelen en mooi maken van de natuurlijke nagels, dat ik daar heel veel passie uit heb kunnen halen en me daar verder op wil richten.

Puckstudio biedt natuurlijk nog steeds diverse behandelingen aan, maar deze zullen allemaal gericht zijn op het goed verzorgen en het mooi maken van uw natuurlijke nagels en handen. Denk aan een heerlijke manicurebehandeling. De ultieme verwennerij voor uw handen!
Of een Shellac behandeling! Deze is O zo populair!
Toch een iets zwakkere nagel? En zou u die toch graag iets langer willen hebben?
Brisa Lite Smoothing Gel is daarvoor de ideale oplossing!

Neem een kijkje op de site van Puckstudio te Stadskanaal en ontdek de mogelijkheden.

Ook voor bruidsnagels of een French Pedicure kunt u bij Puckstudio terecht.

Meer informatie? Neem dan contact op met Puckstudio uit Stadskanaal

*Mijn huidige klanten met een kunstsysteem blijven uiteraard komen voor hun Gel-/of Acrylbehandeling!