• 0px
  • -960px
  • -1920px
  • -2880px
  • -3840px
  • -4800px

STEAMCREAM dé absolute must have, binnenkort verkrijgbaar bij Puckstudio!

STEAMCREAM is een absolute must have voor iedere verzorgde vrouw! De heerlijke alles-in-één crème is geschikt voor alle huidtypes (zelf voor de gevoelige huid), van hoofd tot aan de tenen, op elk moment van de dag, in elk klimaat. Simpel. De tinnen blikjes van 75 gram zijn stuk voor stuk limited edititions, dus één crème, oneindig veel keuze! De tins van 75 gram hebben originele unieke designs, zijn zeer origineel en verslavend om te verzamelen. Om origineel uit de hoek te komen is STEAMCREAM het uitermate geschikte cadeau. Met zoveel designs is er altijd wel een tin die de jarige job zal aanspreken!

STEAMCREAM is de multifunctionele hydraterende alleskunner die niet meer weg is te denken uit de dagelijkse beautyrituelen van vrouwen over de hele wereld. STEAMCREAM is grenzeloos populair daar waar vrouwen zo min mogelijk tijd kwijt willen zijn aan de dagelijkse beautyrituelen, maar geen concessies willen doen op kwaliteit.

STEAMCREAM wordt met veel liefde en op ambachtelijke wijze handgemaakt! De 100% natuurlijke ingrediënten worden onder hete stoomdruk bereid. Daardoor ontstaat er een romige maar luchtige emulsie, die mild is voor de huid en makkelijk wordt opgenomen. Dankzij dit productieproces worden de eigenschappen van de ingrediënten niet aangetast en blijft de werking maximaal behouden. Kortom vers en simpel.

STEAMCREAM bestellen doe je snel en eenvoudig via de online shop.