• 0px
  • -960px
  • -1920px
  • -2880px
  • -3840px
  • -4800px

Herome nagellak bij Puckstudio te Stadskanaal

World Inspired Colours

Een unieke en zeer uitgebreide serie verzorgende nagellakkeneen lust voor het oog en  must- have voor iedere vrouwKies uit 79 prachtige en trendy kleuren, die perfect te gebruiken zijn als finishing touch passend bij uw outfit, schoenen en accessoires.

Door de brede kwast is W.I.Czeer gemakkelijk aan te brengenTevens zorgt de topkwaliteit van de nagellak voor een long lasting effect en dus langer plezier van gelakte nagels.


Prinsessen nagellak van Herôme!!


De prinsessenlakjes van Herôme zijn een succes!! Ieder meisje droomt er wel van om eens een prinsesje te zijn...
Daar horen natuurlijk prachtig gekleurde nageltjes bij! 
Voor al die meisje maakt Herôme een koninklijke buiging en biedt hun een ultieme collectie Prinsessen Nagellak op waterbasis aan. De nageltjes zijn daardoor met 
water afwasbaar: makkelijk én 100% veilig!

De lakjes zijn verkrijgbaar bij Puckstudio en in de webshop! €3,95 per stuk.


W.I.C by Herôme - Fancy Sweden
   

De limited edition Fancy Sweden bestaat uit zes super trendy kleuren. Het felroze van Helsingborgstaat voor de gedurfde en eigenzinnige modestijl die kenmerkend is voor het straatbeeld van Zweden. Örebro ligt middenin Zweden. Deze upcoming stad geeft haar naam aan het nieuwe blauwdie veelvuldig van zich zal laten zien in het nieuwe modebeeld. Het lichte zeegroen van Malmo is geïnspireerd op deze trendy havenstad, die grenst aan de Oostzee.

Gothenburg, Uppsala en Stockholm zijn binnen de limited edition Fancy Sweden échte fashion statements. Het Taupe/grijs van Gothenburg past bij het levendige karakter van deze bijzonder gezellige winkelstad. De jonge, modische sfeer van studentenstad Uppsala is gevangen in een prachtige fluweelroze, die je nagels er rijk en weldadig uit laat zien. Hoofdstad Stockholm is uiteraard the place to be en sluit de limited edition dan ook af met een opvallende kobaltblauw. Zodra je hier je nagels mee kleurt,ben je net zo hip & happening als deze super trendy stad.
Per 1 januari zal de nieuwe collectie verkrijgbaar zijn! € 6,95 per stuk

Liefs,

Nathalie