Beautytips voor een thema avondje met de vriendinnen

Beautytips voor een thema avondje met de vriendinnen

juni 26, 2024 Uit Door Tess

Heb je zin om een leuke avond te beleven met je vriendinnen? Dan hebben wij een paar goede tips voor je, want een thema avondje kan echt de moeite waard zijn. Laat je maar eens informeren en reken er dan maar op dat je wat leuks kunt organiseren. 

Pedicure

Een heerlijke behandeling van de voeten, daar heb je toch altijd wel behoefte aan? Plan een avondje uit en regel dan ook een pedicure behandeling voor je vriendinnen. Na deze behandeling zijn je voeten weer lekker zacht en alle oneffenheden zijn verwijderd. Je kunt hierin een keuze maken of dat je het door een professional laat doen en daar met zijn allen naartoe gaat. Of je doet het bij elkaar, en dan kun je daar ook veel van leren, wat erg leuk en ontspannend kan werken. 

Manicure

Je handen behandelen kan ook erg ontspannend werken. Kies hier daarom ook voor om je vriendinnenavond compleet te maken. Lekker een verwennerij voor allemaal, dan zie je er na afloop allemaal weer tip top uit. Ook hierbij geldt je kunt naar een professional gaan of je doet het bij elkaar. Misschien kan een van je vriendinnen wel goed de handen verzorgen en dan kan ze het jullie leren. Zo kun je elkaar een heerlijke ontspannen avond geven.  

Zonnebank

Zin om lekker bruin te worden? Een bezoekje aan de zonnebank kan dan zeker helpen. Lekker met zijn allen genieten. Vooraf en achteraf lekker wat drinken en vooral de tijd nemen om van het moment te genieten. Dit werkt voor veel mensen erg ontspannend, en je wil er graag goed uitzien. Je wil een mooi kleurtje hebben voordat het zomer wordt. Misschien wil jij wel het hele jaar genieten, dit kan. Je hebt namelijk genoeg opties waar je dan naartoe kunt gaan. Gewoon een afspraak maken en op tijd reserveren, zeker als je met zoveel mensen tegelijk wil gaan (dit is namelijk wel zo gezellig). Kies dan een leuk restaurantje in de buurt uit en daar kun je dan voor of na de zonnebank sessie samen even wat gezellig eten. 

Feesten / thema 

Je zou lekker kunnen feesten, ook dit kan aan een thema worden gekoppeld. Maar in ieder geval kun je leuke casino spelletjes spelen. Denk aan een thema als spellen, dan kunnen ook bordspellen en kaartspellen gespeeld worden. Meer dan genoeg opties en dan heb je een spannende en gezellige avond. Of dat je nu denkt aan thuis feesten of uitgaan, het kan allemaal erg leuk zijn. Thuis is weer eens wat anders en dan ben je ook meer met elkaar bezig. 

En weer uitrusten

Na een gezellige avond met vriendinnen is het ook belangrijk dat je weer even je eigen moment pakt van rust. Je wil graag veel met vriendinnen doen en dat is alleen maar goed en gezellig. Maar je moet ook alle indrukken verwerken en daarom ook jezelf een moment van rust gunnen. Misschien kun je na een gezellige avond thuis nog even in bad of een douche nemen en een boek lezen. Dit is voor veel dames een goede manier om na een leuke en drukke avond even tot rust te komen.