Waarvoor ga je naar een nagelstudio in holwerd?

Waarvoor ga je naar een nagelstudio in holwerd?

mei 25, 2020 Uit Door Tess

Voor veel vrouwen – en steeds meer mannen – is het erg belangrijk om mooi verzorgde nagels te hebben. Je kunt hiervoor terecht bij een nagelsalon of nagelstudio in holwerd waar een nagelstylist werkt die zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van nagels.

Je kunt jouw natuurlijke nagels laten verzorgen en deze laten vijlen en lakken. Je kunt er ook voor kiezen om je nagels te verlengen en verstevigen in een nagelstudio in holwerd met kunstnagels. Je hebt daarvoor de keuze tussen acrylnagels en gelnagels. De meeste vrouwen zien een bezoek aan de nagelsalon als een feestje. Zij geven zichzelf graag een middag waarin hun handen en nagels verzorgd worden cadeau.

Wat is een manicure?

Manicure betekent letterlijk de verzorging van de handen. De verzorging van de eigen nagels is een onderdeel hiervan, maar een manicure is veel meer dan de verzorging van de nagels alleen. Door een manicure worden je handen weer heerlijk zacht en je nagels weer gezond dankzij de behandeling van je natuurlijke nagels en de nagelriemen.

Voor wie is een manicure bedoeld?

Een manicure is heerlijk voor mannen en vrouwen die het belangrijk vinden om gezonde handen en nagels te krijgen en te behouden. Je handen krijgen in het dagelijks leven veel te verduren door externe factoren zoals werkzaamheden en het weer. Het is fijn om je handen dan in een nagelstudio in holwerd te kunnen laten verzorgen. Ook als je gezonde handen en nagels hebt, is het belangrijk om de gezondheid met een periodieke behandeling door een nagelstyliste in een nagelstudio in holwerd te ondersteunen.

Op zoek naar een nagelstudio in holwerd?

Doe eens een bezoek aan een zonnebank of nagelstudio in holwerd cadeau

Wat geeft er meer ontspanning dan een bezoekje aan een zonnebank- of een nagelstudio in holwerd? Even heerlijk relaxen en niets moeten, dat wil toch iedereen? Je kunt nu jezelf of een ander een relaxt moment cadeau doen bij een zonnebank- of nagelstudio met BeautyCadeau.

Welke zonnestudio’s zijn er?

Je kunt in Nederland terecht bij verschillende zonnestudio’s van ketens zoals Sunday’s, Solarium en Suncare. Daarnaast zijn er diverse zelfstandige zonnestudio’s te vinden die niet bij een grote keten zijn aangesloten. Alle zonnebankstudio’s staan onder strenge controle omtrent veiligheid en hygiëne zodat je zeker weet dat je veilig gebruik kunt maken van de zonnebank. Voor een bezoek aan de zonnebank wordt een minimumleeftijd van 18 jaar gehanteerd. Naast zonnebankstudio’s wordt zonnen onder de zonnebank ook mogelijk gemaakt in spa’s en resorts zoals de Zwaluwhoeve. Vaak worden zonnebanken gecombineerd met aromatherapie en andere extra faciliteiten.

Sunday’s

Sunday’s is één van de oudste en grootste zonnestudio’s van Nederland. Er zijn door het hele land vijftig zonnestudio’s van deze keten te vinden. In elke zonnestudio voorzien professionele zonneconsulentes je van deskundig advies zodat je veilig en verantwoord kunt zonnen onder de zonnebank. Je maakt bij Sunday’s gratis gebruik van verzorgingsproducten waaronder een aftersun. Deze zonnestudio heeft de beschikking over speciale zonnebanken waarmee de aanmaak van vitamine D krachtig wordt gestimuleerd.

SunCare Zonnestudio’s

SunCare is de snelst groeiende keten van zonnestudio’s van dit moment. In de professionele zonnestudio’s kun je veilig en verantwoord zonnen onder de zonnebanken van Ergoline. Je kunt van tevoren online een huidanalyse doen om te kijken welke richtlijnen je het beste kunt volgen en welke zonnebank je het beste kunt kiezen voor een verantwoord gebruik en een fantastisch resultaat. Natuurlijk staan de medewerkers ter plaatse ook voor je klaar om je van een deskundig advies te voorzien. Er zijn circa 25 SunCare Zonnestudio’s, maar dit aantal zal naar verwachting snel groeien.

Of zonnestudio in holwerd?

Doe een ontspannen bezoek aan een zonne- of nagelstudio in holwerd cadeau

Niets is zo ontspannend als een bezoekje aan een zonne- of nagelstudio in holwerd. Je kunt nu niet alleen jezelf, maar ook een ander zo’n heerlijk momentje onbezorgd genieten cadeau doen met BeautyCadeau. BeautyCadeau is een cadeaukaart waar je een bedrag tussen de €5 en €150 euro op kunt zetten. BeautyCadeau is te gebruiken op 600 locaties in Nederland, waaronder de zonne- en nagelstudio in holwerd.

Maak een ander blij met een ontspannen moment thuis of op locatie. Je kunt natuurlijk ook een BeautyCadeau voor jezelf kopen om eens lekker te ontspannen. Je hoeft het saldo op de kaart niet in één keer te besteden, dus je kunt zo lang van je cadeau genieten als je zelf wilt.

Een ontspannen bezoekje aan de zonnebank in holwerd

Bij een zonnestudio kun je een gezonde bruine kleur ontwikkelen onder de zonnebank. Als je voor het eerst komt, zal er een huidanalyse plaatsvinden zodat je op een gezonde en verantwoorde manier gebruik kunt maken van de zonnebank. Naast het verkrijgen van de zongebruinde huid, komen veel mensen ook naar de zonnebankstudio om even een momentje voor zichzelf te hebben. Het is een moment waarop je even nergens aan hoeft te denken en ongestoord kunt relaxen. De zonnebank stopt vanzelf waardoor je ook niet op de tijd hoeft te letten. In de zonnestudio zijn verzorgingsproducten aanwezig waarmee je jouw huid kunt beschermen en op een verantwoorde wijze bruin kunt worden.